Bildealbum

Bygget vårt har fått en etasje til

ption
Her kan du se noen bilder av barnehagen før og etter. Spennende med ny gymsal og arbeidsrom

Bilder på hjemmesiden

ption
Barnehagen tok i bruk Vigilo som app og pc-basert kommunikasjonssystem med foreldrene mars 2016. Bildene på hjemmesiden er derfor et utvalg av hva vi har gjort før. Ta en titt - kanskje frister det å søke plass her. Da vil bilder av barnet ditt i lek sammen med andre komme direkte til deg på din mobil.

Offisiell åpning av bensinpumpene 29. juni

ption
En liten snutt av den store feiringen.

Bensinstasjon 28.juni 16

ption
Siste innkjøpet til barnehagen endelig montert. Nå kan vi "fylle bensin" på alle sykler og traktorer og alt som durer. Gleder oss til å ta i bruk i morgen

Uteuker Frigg 23.mai-3.juni

ption
Så fantastisk at vi har den beliggenheten vi har og som gir mulighet for lek i naturen på en helt unik måte. Gøy!

Maxi på Olimb gård 19. mai

ption
Tradisjonen tro ble det Midtre Olimb gård besøk for Maxibarna som avslutningstur. Fint med kontakt mellom barna og dyr, og ekstra stas at det akkurat kom kalv da Hov bhg kjørte inn på tunet. Og navnet på kalven ble jo: "Hovstjerna". Tusen takk for en fin tur

Restaurant "Gapahuken" og piratpannekaker

kunst i kulda

Skiskolen for Maxiene 19. jan 16

Moro i akebakken 14. jan 16

Magisk samling ute 20.nov 15

ption
Troll-barna lekte Bukkene Bruse ute i dag. MAGISK !

Bamsefest 11.11.15

ption
En tradisjonsdag som er svært populær. I år valgte vi at de 2 yngste barnas avdelingene skulle være sammen alene uten de 2 eldste barnas avdelingene. Lurt

Noen blinkskudd aug/sept 15

Sykehuslek

ption
Det gode med vonde opplevelser er at det kan lekes ut.

Småkokker på Frigg 8.sept 15

Godt med hjemmebakte "rund"stykker - både i deigform og stekt

Maxibarna tar førerkort 2. juni

Dette er gøy! Trafikkopplæring og førerkort på NAF-banen

Hipp hurra for barnehagen 17 år

ption
29. mai har barnehagen bursdag. Dette må vi jo feire med fest både på dagtid og om ettermiddagen med foreldrene.

Hvor finner vi tall og former? 23. april 15

ption
Maxi på leting etter tall, former og symboler rundt omkring oss

Overnatting i barnehagen fra 16.-17. april

ption
Den store dagen har kommet og alle maxiene skal overnatte i barnehagen. Spennende med orden sengene sine sammen, lage middag sammen, gå på skattejakt sammen, sove sammen, våkne sammen og spise frokost sammen. En fin spleiset gjeng!

Miniklubben tester smaksløkene sine. 9. april 2015

ption
Har du hørt historien om rundstykket som skulle på jakt etter pålegget sitt? På veien fant han mange ting som måtte testes ut: lime, tabasco, brunost, honning, ........

Solfrøya på tur til Enga april 2015

ption
Vi er heldige som har Enga som nærmeste nabo. Flott turterreng for både små og store

Aktivitetsdag i barnehagen 10.mars 2015

ption
I anledning barnehagedagen med motto "Vi vil ut" arrangerte barnehagen en aktivitetsdag.

Midiklubben 5. mars 2015

ption
Midiklubben hadde fokus på "Jonas i jungelen" på klubben i dag. Mye spennende!

Fredagsaktivitet Frigg 23.1.15

ption
Spennende formings- og lekeaktiviteter på Troll i dag. Hva med fredagsbowling og maling med biler på ark limt opp på skrå. Mye samarbeid og øve seg på å vente på tur

Julevandring 3.des 14

ption
Maxigjengen har tradisjon på å gå julevandring på Ullerål kirke. Her kommer noen fine bilder av de flinke "skuespillerne"

Fn-dagen 24.10.14

ption
Vi har markert FN-dagen med alle barna og voksne. Her ble det tid både til samling med både sang, underholdning og se litt på flagg og hilse på hverandre på ulike språk. Det var disko og lek, og som avslutning mat fra andre land.

Besøk av HBK-gutta 11. juni 2014

ption
Stor stas med besøk av HBK-gutta 11.juni 14. Spesielt fint at de kunne være med på å "offisielt" åpne det nye balanseapparatet vårt. Tusen takk for besøket.

Kom og kjøp!

ption
En fantastisk lek med oppbygging av butikk i "flere høyder". Ny "kjøpesenteret i Hønefoss

Vennskap. Hjelpe hverandre og trøste.

ption
Barna hjelper hverandre når det trengs og gir hverandre trøst når noe ikke er så greit. De voksne kan knipse bilder, printe ut bilder og henge opp på vennskapstreet på Balder

Samarbeidsutvalget i barnehagen

ption
Samarbeidsutvalget i barnehagen er et lovpålagt organ som har i oppgave å være bindeledd mellom alle brukerne i barnehagen. De ansatte, eierne (ved styret) og foreldrene velger hver 2 representanter som sitter i samarbeidsutvalget.

Styret i barnehagen

ption
Styret i Hov barnehage er andelslagets øverste organ mellom årsmøtene. Representantene velges blant andelshaverne i årsmøtet hvert år.

Utelekeplassen vår

Ansatte på Frigg